Despre noi

Class Mirrors este o societate romaneasca, activa pe piata de profil din anul 2001, capabila sa ofere produse si servicii de inalta calitate in domeniul prelucrarii oglinzilor, geamurilor  si decoratiunilor din sticla.

Datorita unei echipe de profesionisti, Class Mirrors reprezinta in momentul de fata o valoare consacrata in ceea ce priveste calitatea si design-ul deosebit al produselor si serviciilor oferite, o societate ce se bucura de un real prestigiu in Romania, ceea ce a condus la dezvoltarea eficienta a companiei din punct de vedere uman, tehnic si economic.

Anul 2008 este recunoscut ca anul maturitatii, Class Mirrors devine una din cele mai importante si recunoscute societati din domeniul prelucrarii si comercializarii oglinzilor si decoratiunilor din sticla.

Factorii principali ce au dus la o crestere continua a companiei ii constituie produsele de calitate, clientii multumiti si echipa de profesionisti.

Astazi, Class Mirrors se prezinta in fata dumneavoastra ca o societate matura formata dintr-o echipa numeroasa dispusa sa investeasca permanent  in oameni si in tehnologie, astfel produsele si serviciile oferite sa fie capabile sa satisfaca si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Misiunea Class Mirrors este de a furniza si implementa solutii profesionale la cele mai inalte standarde de calitate in domeniul in care activam. De asemenea, dorim sa fim pentru clientii nostri partenerul de incredere, puternic si stabil, care livreaza servicii profesionale în mod eficient printr-o organizare si abordare structurata.